Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Büyükelçi Samsar, Kiev’deki Türk haber ajanslarının muhabirlerini kabul etti

Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar, Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki Türk haber ajanslarının muhabirlerini makamında kabul etti.

Kiev Büyükelçiliği İkinci Katibesi Yaprak Ece’nin de hazır bulunduğu tanışma toplantısına; Cihan Haber Ajansı Ukrayna Muhabiri Yunus Erdoğdu, Doğan Haber Ajansı Ukrayna Muhabiri Sonat Kerem, İhlas Haber Ajansı Ukrayna Muhabirleri S. Bahadır Vanlı ve F. Serkan Bağ katıldı.

Ukrayna’da basın ile büyükelçilik arasındaki işbirliği ve koordinasyonun arttırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıda, Türkiye-Ukrayna ilişkilerinin gelişmesine katkı sağlanması konuşuldu.

Büyükelçi Samsar, vatandaşlarla daha yakın iletişim kurmak için kısa zaman içerisinde konsolosluğun facebook sayfasının da yayına başlayacağı kendisinin de bizzat takip edeceği bilgisini verdi.

Sıcak bir atmosferde geçen toplantıda basın mensupları ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükelçi Mehmet Samsar, büyükelçilik ile Türk basını arasındaki işbirliğinin geliştirilmesinin önemine değindi.

Görüşmede gazeteciler ile aylık bir kere bir araya gelinmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV -CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]