Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerSpor

[FOTO GALERİ] Ukrayna, Euro 2016’ya golsüz ve puansız veda etti

Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu 3. maçında Polonya’ya, 1-0 yenilen, Ukrayna golsüz ve puansız EURO 2016’ya veda etti.

Stade Velodrome’da oynanan maçı kazana Polonya, ise Almanya’nın arkasında grubu 2. tamamlayarak adını son 16’ya yazdırdı.

EURO2016’daki Ukrayna’nın başarısızlığı milli takımın teknik direktör Mihail Fomenko’ya kesildi.

ŞEVÇENKO MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GELİYOR

Milli takımı için izlemek için Dinamo Kiev önündeki taraftar bölgesine gelen Vladimir adlı taraftar; “İyi oynadık bir şeyler yapmaya da çalıştılar ama gol bile atamadılar. Şoke olduk o kadar yıldızımız var bir şey yapamadı. Teknik direktör aldığı yanlış kararlarla takımın kaybetmesine sebep oldu ve istifa etti. Andrey Şevçenko’nun adı teknik direktörlük için geçiyor ancak onun yeterli tecrübesi yok. Daha önce hiç bir yerde teknik direktör olarak çalışmadı. Biraz tecrübe lazım milli takım teknik direktörlüğü en yüksek makam. Şevçenko da olabilir bakacağız iki ay içerisinde belli olacaktır.” dedi.

Sonuçların üzücü olmasına rağmen morallerini bozmadıklarını söyleyen Maksim adlı taraftar ise maçın hem oyuncu hem de taraftar için zor olduğunu belirtti.

UKRAYNALI GENÇLER MAÇA RAĞBET ETMEDİ

Ukraynalı gençlerin ise karşılaşma esnasında dev ekranlarda maçı izleme yerine kay kayları ile kaldırımlarda vakit geçirmeyi tercih etti. Ülkede, Ukraynalı millilerin guruptan çıkma ümidinin olmaması nedeniyle maça ilginin az olduğu gözlemlendi.

Stat: Velodrome

Hakemler: Svein Oddvar, Kim Thomas Haglund, Frank Andas (Norveç)

Ukrayna: Pyatov, Butko, Khacheridi, Kucher, Fedetskiy, Stepanenko, Rotan, Yarmolenko, Konoplyanka, Zinchenko (Dk. 73 Kovalenko), Zozulya (Dk. 90+2 Tymoschuk)

Polonya: Fabianski, Pazdan, Glik, Jedrzejczyk, Cionek, Jodlowiec, Krychowiak, Zielinski (Dk. 46 Blaszczykowski), Kaputska (Dk. 71 Grosicki), Milik (Dk. 90+3 Starzynski), Lewandowski

Gol: Dk. 54 Blaszczykowski (Polonya)

Sarı kartlar: Dk. 25 Rotan, Dk. 38 Kucher (Ukrayna), Dk. 60 Kaputska (Polonya)

@erdogduy | YUNUS ERDOĞDU – [email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]