Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Kiev’deki teknoloji fuarı büyük ilgi gördü

Ukrayna’daki en büyük ölçekli elektronik, elektrik mühendisliği harikalarının yer aldığı teknoloji fuarı CEE 2016 büyük ilgi gördü.

Kiev’de Expo Plaza’da 8-9 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda, teknoloji ürünleri ve çözüm olanakları sergilendi.

100’ü aşkın dünya teknoloji liderinin katıldığı fuarda; akıllı telefonlar, tabletler, dijital bilezik saatler, drone, ultrabook, elektronik kitaplar, kameralar, video kameralar, MFP’ler, yazıcılar, son model televizyonlar, büyük ve küçük ev aletleri, 3D yazıcılar, elektrik güç ürünleri, LED ışıklar ve daha fazlasını görmek incelemek mümkün oldu.

Ayrıca, ziyaretçiler sistem entegrasyonu, geniş ekran tümleşik iletişim cihazları, video, kablosuz iletişim, ağ güvenliği, video konferans, bulutlu alanlar, güvenlik ve diğer birçok alanda iş istasyonları, sunucular ve veri depolama konularında bilgi aldı.

Son dönemde dikkat çeken güneş enerjisi, akıllı şehir teknolojileri ve ürün çözümleri de fuarın dikkat çekenleri arasındaydı.

Fuarda en çok ilgi gören ise oyun bölümü oldu savaş oyunları ve sanal oyunları tecrübe etmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

@erdogduy | YUNUS ERDOĞDU – [email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]