Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

TUİD Başkanı Bekar’ın Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı münasebetiyle Uluslararası Türk-Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Bekar’ın yayınladığı tebrik mesajı:

“Değerli meslektaşlarım ve Türk iş dünyasının Ukrayna’daki temsilcileri; Kurban Bayramınızı kutlar, Kurban Bayramının;  Ülkemiz için, İslam dünyası için ve bütün insanlık için ve içinde yaşadığımız Ukrayna için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Bizler ülkemizden ve yakınlarımızdan uzakta olmamız nedeniyle, gurbette bayramları sevinç ve hüznü de içinde barındıran duygularla kutlamaktayız.

Kurbanların kesildiği, yoksulların gözetildiği, akrabaların, komşuların ve arkadaşların hatırlandığı, küskünlüklerin bir tarafa bırakıldığı, bayram günleri birlik ve beraberlik olunan günlerdir.

Böyle günlerde bayramın getirdiği bu iklimi buralarda uzanabildiğimiz her yere taşımalı ve paylaşmalıyız.

Huzur ve barışın egemen olduğu, hukuk ve adaletin egemen olduğu, savaşların ve terörün olmadığı, yoksulluğun ortadan kaldırıldığı, yeni iş imkanlarının olacağı bir dünya temenni ediyorum.

Böyle bir dünyaya ulaşmak için bizler bayramlarımızı, yaşadığımız bu toplumda en iyi şekilde ifade etmeliyiz. Bayramları fırsat bilip, paylaşmayı ve yardımlaşmayı içinde yaşadığımız topluma aktarmalıyız.

TUİD olarak bundan sonraki bayramlarda, bayramlarımızın bu güzel düşünce ve dileklerini yaşadığımız toplumla paylaşmak için çeşitli faaliyetler ve örnek uygulamalar yapmak için çalışmalar yapacağız. Bizler sivil toplum kuruluşu olarak,  Bayramlarımızın getirdiği sevgi ve kardeşliği hayata geçirmek için önemli bir noktadayız.

Sizleri de önümüzdeki bayramlarda TUİD’ in  bu  faaliyetleri  içinde  olmaya  davet  etmek  istiyorum.   

Bayramınızı kutlar; güzel bayramımızın ülkemiz, milletimiz için birliğe ve beraberliğe vesile olmasını ve tüm insanlık âlemi için hayırlara, vesile olmasını, Cenabı Allah’tan diliyorum.”

TUİD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Bekar

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]