Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev tarihinin en sıcak 10 Kasım’ını yaşadı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de dün yeni bir meteoroloji rekoru kayıtlara geçti. Kiev’de dün termometreler artı 18,9 dereceyi gösterdi. En son 10 Kasım 1927 yılında Kiev 16 dereceyi gördü.

Öte yandan geçtiğimiz hafta 4-5 Kasım gecesi de Kiev’de son 80 yılın en sıcak gecesi olarak kaydedilmişti.

Ukrayna Meteoroloji Merkezi Müdürü Nikolay Kulbida yaptığı açıklamada; “Bu kadar ılık sonbahar havası bize gelecek yıl iyi bir mahsül vaat ediyor. Bu ılık havalar Kasım’ın sonuna kadar devam edecek ve gerçek kış sadece Aralık ayında bekleniyor” dedi.

Kuzey Afrika’dan gelen sıcak hava akımı nedeniyle güneşli ve sıcak günler yaşayan Ukrayna’da, kutuplardan gelen soğuk hava nedeniyle önümüzdeki günlerde sağanak yağışlar bekleniyor.

Meteoroloji Merkezi Müdürü Nikolay Kulbida, ülkede havalarının mevsim değerlerinden 4 ile 8 derece üzerinde olduğunu belirtti.

Yunus Erdoğdu Kiev Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]