Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

ABD’deki en ucuz 10 araç modeli açıklandı

ABD’de satılan araçlar arasındaki en ucuz 10 model açıklandı. Büyük motorlu araçları tercih eden Amerikalıların, küçük motorlu araçlara ilgi göstermemesi, fiyatları da direkt etkiledi. Japonların Nissan Versa modeli ABD’nin en ucuz arabası olarak ilk sırada yer aldı.

ABD’de satılan en ucuz 10 araç ise şöyle:

Nissan Versa: 11 bin 990 bin dolara satılan Versa’nın çok az yakıt harcaması ise avantaj olarak değerlendiriliyor. Uzmanlar Versa’ya verilecek para ile çok daha iyi ikinci el bir araba alınabileceği tavsiyesinde bulunuyor.

Chevrolet Spark: Yerli üretim Chevrolet Spark ise ABD’nin en ucuz 2. arabası olarak açıklandı. 12 bin 185 dolara alınabilen araba küçük olduğu halde içi ferah. Yakıt tasarrufu ise avantaj olarak değerlendiriliyor.

Smart ForTwo: Piyasa değeri 12 bin 490 dolar olan Smart ForTwo küçük olduğu halde pahalı bir araba. İki kişilik olan bu arabanın, kolay park edilmesi önemli bir tercih nedeni.

Ford Fiesta: Sıfırı 13 bin 200 dolara satılan Ford Fiesta güçlü bir motora sahip olmadığı halde küçük ve eğlenceli bir araba. Avrupa tasarımına göre dizayn edilmiş olan araba, teknolojisi ile dikkat çekiyor.

Kia Rio: Piyasa değeri 13 bin 600 dolar olan Kia Rio, görüntü açısından dikkat çekici olsa da, uzun yolda tercih edilen bir araba değil. Uzmanlar, arabanın pahalı olduğu görüşünde.

Chevy Sonic: Detroit’te üretilen Chevy Sonic küçük ama güzel bir araba. Piyasada 14 bin 185 dolara satılan Chevy Sonic, özellikle vites şanzımanı ve motorun çok ses çıkartmaması sürücüler açısından çok önemli bir özellik olarak değerlendiriliyor. Chevy Sonic, arkası kısa ve küt arabalar arasında en iyi dizayn olarak gösteriliyor.

Toyota Yaris: Bir başka Japon arabası Toyota Yaris 14 bin 370 dolara sıfırı alınabiliyor. Yeni modellerinin tekrar dizayn edilmesi uzmanlar tarafından olumlu karşılandı. Ama bütün yeniliklere rağmen yeni Yaris beklentilerin altında kaldı.

Kia Soul: Kore’nin Kia Soul arabası 14 bin 400 dolara satılıyor. Uzmanlar, sürücüler acısından çok iyi bir araba olmadığı kanaatinde.

Hyundai Accent: Piyasada 14 bin 545 dolara satılan Hyundai Accent görüntü açısında beğenilen bir araba. Ancak uzun yolda motordan çok ses duyulması arabanın bir eksiği olarak görülüyor. Accent, Hyundai’nin iyi arabaları arasında yerini alamadı.

Mazda 2: Piyasa değeri 14 bin 720 dolar olan Mazda 2, sınıfında iyi bir araba olduğu halde uzun yolda çok tercih edilmiyor. Arabanın yüksek motor sesi ise dezavantaj olarak değerlendiriliyor.

ORHAN AKKURT | NEW YORK – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]