Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’daki trafik kazalarında 6 ayda bin 700 kişi öldü

Ukrayna’da yıllık yaz tatillerinin başlamasıyla birlikte karayollarındaki araç yoğunluğuna paralel olarak trafik kazalarının sayısı da arttı.

Ukrayna Trafik Denetleme Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada bu yılın ilk altı ayında meydana gelen trafik kazaları neticesinde bin 700 kişinin öldüğü bildirildi.

Son dönemde artan kazaların başlıca sebebinin; bozuk otoyolları, tatile giden yolcu ve araç sayısındaki artış, tatil beldesine erken ulaşmak için acele edip hız sınırını aşan ve yorgun halde direksiyon başına geçen sürücüler olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz ay trafik kazaların artması üzerine trafik polisleri, sürücüleri kurallara mutlaka riayet konusunda daha sık uyarmaya başladı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]