Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

AKP’liler Erdoğan’ın Putin’den özür dilediğine inanamadı

Erdoğan’ın dış siyasetteki dönüş hızına yetişemeyen AKP’liler gözlerine inanmadı.

Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde söylediği ”Ben bu görevde bulunduğum sürece hiçbir zaman İsrail’le olumlu bir şeyi düşünemem”, “Biz sizinle nasıl normalleşiriz ya, normalleşemez, zulüm bitmedikçe Türkiye İsrail arası normalleşemez!” sözlerinden sonra İsrail karşısında geri adım atmasının tesiri AKP’liler üzerindeyken peşinden de Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerden sarf ettiği “Asla, Rusya’dan özür dilemem.” sözleri üzerine gelen “Erdoğan, Rusya’dan özür diledi” haberlerine inanamadı.

Sitemizde yer alan haberin altına Hasan Koçak adlı bir okur: “Uydurmayın” yazarken… Abdulmecit Aksoy adlı okur ise, “İyi oku özür yok bu metnin içinde” diye ısrarlarını sürdürdü.

Erdoğan’ın özür dilemesini kabullenemeyen okurların şoku atlatması bekleniyor.

| UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]