Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’ya, üniversite okumaya gelecekler dikkatli olsun!

Sevgili öğrenciler ben Ulusal Havacılık Üniversite’sinde (NAU) mimarlık bölümünde okuyorum.
Türkiye’den gelecek yeni öğrencilerin dikkatine! Eğer Ukrayna’da okumak istiyorsanız çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim çünkü herkese inanmayın bir kere bazıları bunu ekonomiye dönüştürdü.

Özelikle bu olay benim okudum okulda çok; “Öğrencilere gel Ukrayna’ya ben sana yardımcı olurum.” “Bedava yaparım bütün işlemlerini.” Unutmayın, öğrenci daha havaalanına inmeden hesaplar yapılmaya başlıyor. Sonra işte taksi parası 100 dolar, yurda kaydetme 100 dolar, sağlık işlemlerini yapma 100 dolar, okulla kaydetme 100 dolar vs. saymakla bitmez.

Onun için arkadaşlar bu benim çok zoruma gidiyor bu yüzden binlerce kişi zor duruma düşüyor. Herkese inanmayın özelikle Ukrayna’daki bir takım öğrencilere sizin paranızla diskoda zevk yapıyorlar. Eğer Ukrayna’da okumak istiyorsanız bunları iyi araştırın sonra ailenize karsı mahcup olmayın.

Sizin gözünüz Ukrayna’da ancak 5 ay sonra açılır eğer bu 5 ay içinde kotu niyetli birine denk gelirseniz zararınız 1000 dolardan fazla olur. Bana ulasın her işleminizde elimden geleni yaparım.

Çagtay Mendesagu

093 688 31 53

[email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]