Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Kültür

Almanya uyarmıştı dinlemedi: Gözaltına alınan Ferhat Tunç, adliyeye sevk edildi

"Almanya'dan gelirken 'Aranıyorsun' dediler havaalanında gözaltı işlemi yapılıyor"

Müzisyen Ferhat Tunç, havalimanında polisler tarafından gözaltına alındı. Havalimanı emniyet şube müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Tunç, sabah Bakırköy Adliyesi’ne gönderildi.

Daha önce HDP’den milletvekili adayı olan müzisyen Ferhat Tunç, havalimanında gözaltına alındığını açıkladı. Tunç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Almanya’dan gelirken ‘aranıyorsun’ dediler havaalanında gözaltı işlemi yapılıyor” dedi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece uçakla Almanya’dan gelen Ferhat Tunç hakkında, pasaport işlemleri sırasında Diyarbakır’da yürütülen bir soruşturma kapsamında yakalama kararı olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Tunç, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Tunç, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

Almanya’dan, Türkiye’ye geniş kapsamlı seyahat uyarısı geldi

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]