Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Magazin

[VİDEO] Rockefeller, ilk maklubeyi Enes Kanter için yaptı

ABD'de yaşayan vaiz Fethullah Gülen'in 'manevi oğlum' dediği, basketbolcu Enes Kanter, David Rockefeller'ın torunu Ariana'ya 'maklube' yaptırdığı görüntüleri paylaştı.

Dünyanın en zengin ve tanınmış ailelerinden olan Rockefeller’ların torunu Ariana Rockefeller, NBA’de forma giyen Enes Kanter’e özel maklube yaptı.

İkili son dönemde sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla sık sık gündem oluyor.

New York’ta moda tasarımcılığı yapan 38 yaşındaki Ariana’nın 2.8 milyar dolardan fazla kişisel serveti olduğu söyleniyor.

Enes Kanter, Ariana’nın maklubeyi servis ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Enes Kanter’in paylaştığı görüntüler bir anda, Twitter’de “Rockefeller” Türkiye gündemine oturdu.

9 Şubat’ta ABD’de 54 senatörün Başkan Biden’dan, Enes Kanter özelinde Türkiye’deki insan hakları ihlalleri ve gazetecilerin tutuklanması konularında baskı yapılmasını istediği mektup yayınladı.

“Bir basket oyuncusu” Enes Kanter karşısında koca ülkenin iflas ettiğini ifade eden gazeteci Ruşen Çakır, “Bir yanda Enes Kanter, bir yanda koca Türkiye Cumhuriyeti Devleti, iflas” yorumunda bulundu.

İşte o video:

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]