Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Glasgow Rangers – Bursaspor:1-0

Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda oynanan Glasgow Rangers-Bursaspor maçında, Glasgow Rangers 18. dakikada Naismith’in attığı golle 1-0 öne geçti. İkinci yarı gol sesi çıkmayınca maç 0-1 sona erdi.

MAÇIN 11’LERİ

Stad: Ibrox
Glasgow Rangers: 1-Allan McGregor; 4-Kirk Broadfoot, 3-David Weir, 24-Madjid Bougherra, 5-Sasa Papac; 16-Steven Whittaker, 8-Steven Davis, 6-Lee McCulloch, 7-Maurice Edu, 14-Steven Naismith; 9-Kenny Miller.

Bursaspor: 27-Dimitar Ivankov; 21-Ali Tandogan, 4-Ömer Erdoğan, 55-Milan Stepanov, 3-Gokcek Vederson; 10-Volkan Şen, 13-Gustav Svensson, 25-Ivan Ergic, 20-Ozan İpek; 17-Pablo Batalla; 9-Sercan Yıldırım.

Hakem: Serge Gumienny (Belçika)

Gol: Dk. 17 Naismith (Glasgow Rangers)

Sarı Kartlar: Dk. 42 Ömer Erdoğan, Dk. 84 Stepanov, Dk. 88 Ali Tandoğan (Bursaspor), Dk. 80 Papac(Grasgow Rangers)

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Glasgow Rangers ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi takımın 1 – 0 üstünlüğü ile tamamlandı.

17. dakikada Rangers Naismith’in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Ceza sahasına yapılan ortayı Broadfoot kafayla altıpas içine indirdi, Naismith altıpas içine hareketlenerek iki kişi arasından şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu: 1 – 0.

18. dakikada Rangers atağında Naismith sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ve savunmada Ali Tandoğan ayak koyarak topu kornere gönderdi.43. dakikada Rangers’da Davis sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Weir yükseldi kafayı vurdu ama öncesinde hakem Weir’in rakibine faul yaptığına karar verdi.

31. dakikada Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

38. dakikada Rangers’da Papac orta alan önünden serbest vuruş kullandı, kaleye doğru ortasını yaptı ve top doğrudan auta çıktı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Glasgow Rangers, ilk yarıyı 1 – 0 önde tamamladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Glasgow Rangers ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşma, ev sahibi takımın 1 – 0 üstünlüğü ile tamamlandı.

49. dakikada Rangers atağında Naismith ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top üstten auta çıktı.

59. dakikada Rangers atağında Whittaker sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov’da kaldı.

68. dakikada Bursaspor atağında Insua ceza sahası dışından beklenmedik bir anda kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

78. dakikada Vederson sol kanattan çalımlarla ceza alanına yaklaştı; Brezilyalı futbolcu çok sert vurdu ancak meşin yuvarlak kale üzerinden dışarı çıktı.

İlerleyen dakilarda da gol olmayınca Glasgow Rangers, karşılaşmadan 1 – 0 galip ayrılmayı başardı.

ÇETİN TÜMPALAY – KAMURAN SAMAR – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]