Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Poroşenko, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü

Ukrayna’da temaslarda bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko başkanlığında gerçekleşen Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi (RNBO) toplantısına katıldı.

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı İdaresi’nde, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg katılımıyla gerçekleşen milli güvenlik kurlunun açılış konuşmasında Petro Poroşenko, ülkesinin doğusundaki çatışmaların sadece Ukrayna’nın sorunu olmadığını ve bunun tüm dünyadaki barış ve istikrara tehdit oluşturduğunu dile getirdi.

Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi (SNBO) toplantısında; “Maalesef kâğıt üzerinde müttefik değiliz, ancak gerçekte, Ukrayna ile NATO arasında partnerlikten çok daha fazlası var. Ukrayna ve NATO’nun işbirliği stratejik önem taşıyor. Aramızda yüksek düzeyde bir işbirliği, güven var.” dedi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]