Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

“Bu bizim ramazan bayramımız”

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de uzun yıllar yaşamış olan Ukrayna Azerbaycanlılar Kongresi Kiev Şehir Organizasyonu Başkanı Oleg Krapivin, Cihan’a Azerice yaptığı değerlendirmede; “Bu bizim Ramazan Bayramımız. Uzun bir oruç dönemi sonrasında bu bayramı kutluyoruz. Ortodoksların en büyük bayramı olan Paskalya, bir nevi Nevruz, bir nevi Ramazan gibi büyük bir bayram.” dedi.

Rus asıllı ve Ortodoks mezhebine mensup Kravpin bayramın çok sessiz ve sakin bir havada geçtiğini ifade etti.

Cihan’a konuşan bir Kievli ise kiliselere çok rağbet olduğunu belirterek, kilise önlerinde oluşan kuyrukları buna örnek olarak gösterdi. Karşılıklı anlayış, hoşgörü ve diyalog içerinde bayramlarını idrak ettiklerini belirten vatandaşlar, Hıristiyan âleminin Paskalya Bayramını kutladı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]