Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Facebook’la saadet olmuyor

ABD’nin Michigan Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre Facebook üyeliği olan insanlar, üye olmayanlara nazaran daha mutsuz.

Facebook’u daha yoğun kullananların hayatlarından memnun olmadıkları kaydedildi. “Facebook kullanıcıları kendilerini belki daha sosyal görebilirler ama daha mutlu olmadıkları kesin.” tespitinde bulunan projenin sorumlusu sosyal psikolog Ethan Kross, araştırmayı iki hafta boyunca 82 yetişkin insanı takip ederek yaptıklarını belirtti. Facebook’un aslında insanın özündeki sosyal bağlanma isteği için tükenmeyen bir havuz olduğunu söyleyen Kross, “Facebook’un insanların mutluluğunu artıracağına, onları daha çok yıprattığına şahit olduk.” dedi.

Bir hafta önce İngiliz Birmingham üniversitesinin bir araştırmasında ise Facebook’a sürekli resim yüklemenin gerçek hayattaki ilişkilerini zedeleyebileceği yönünde bir sonuç ortaya çıkmıştı.

MURAT DURDU | BERLİN – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]