Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

C Grubu’nda İspanya ve İtalya çeyrek finalde

EURO2012 Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu’nda yapılan maçta Hırvatistan’ı 1-0 yenerek çeyrek finale yükselen İspanya ve İrlanda’yı 2:0 yenen İtalya rakibini bekliyor.

PGE Arena Gdansk Stadı’nda oynanan karşılaşmada İspanya, 88. dakikada Navas’ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Son maçlara 4 puan ve 4 averaj ile ilk sırada giren İspanya, maça Casillas, Pique, Sergio Ramos, Arbeloa, Jordi Alba, Iniesta, Xavi, Xabi, Alonso, Busquets, Silva ve Torres ilk 11’i ile başladı. Hırvatistan ise sahaya Pletikosa, Strinic, Corluka, Schildenfeld, Vida, Pranjic, Rakitic, Vukojevic, Modric, Srna ve Mandzukic ilk 11’i ile çıktı.

Bu galibiyetle İspanya grubu 7 puanla lider tamamladı ve çeyrek finale yükseldi. Hırvatistan ise 4 puanda kalarak grubu 3. sırada tamamladı ve turnuvadan elendi.

İspanya’nın çeyrek finaldeki rakibi yarın oynanacak olan İngiltere-Ukrayna ve İsveç-Fransa maçlarından sonra belli olacak.

 

C Gurubu
Takımlar    O    A    Y    A    P

İspanya     3    2    1    0    7
İtalya        3    1    2    0    5

Hırvatistan    3    1    1    1    4
İrlanda         3    0    0    3    0

VARŞOVA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]