Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Özbekistan, Ukrayna’ya 2-0 yenildi

Özbekistan Kiev’de oynanan hazırlık maçında rakibi Ukrayna’ya 2-0 mağlup oldu.

Brezilya 2014 Dünya Futbol Şampiyonası Asya elemelerine hazırlanan Özbekistan, deplasmanda oynadığı maçta rakibi Ukrayna’yi geçemedi. Türk hakem Halis Özkahya’nın yönettiği karşılaşmanın golleri ikinci yarıda geldi. Ukrayna karşılaşmanın 54. ve 60. dakikalarında bulduğu bir birinden şık gollerle karşılaşmadan galip ayrılmasını bildi.

En son Katar’ın başkenti Doha’da Ocak ayında yapılan Asya Fufbol Şampiyonası’nda sergilediği başarı performansla dikkatleri üzerine çeken Özbekistan bir sonraki hazırlık maçını ise 5 Haziran’da yine deplasmanda Çin’le yapacak.

Yerli çalıştırıcı Vadim Abramov idaresindeki Özbekistan Futbol Milli takımı seri hazırlık maçlarıyla iyi bir deneyim kazanarak Brezilya 2014 Dünya Futbol Şampiyonası yolundaki Asya elemeleri engelini başarıyla geçmeyi hedefliyor.

Özbekistan, Mart ayı sonunda yaptığı bir önceki hazırlık maçında ise Karabağ’a 1-0 yenilmişti.

Taşkent – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]