Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Lucescu takımını telefonla çalıştırmaya başladı

Bükreş’te geçirdiği trafik kazasının ardından tedavisi devam eden Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu takımını telefonla çalıştırmaya başladı.

Lucescu’yu önceki gün ikinci defa kaldığı hastanede ziyaret eden Shakhtar kulübü başkanı Rinat Ahmetov, teknik adamın durumu hakkında doktorlardan ayrıntılı bilgi aldı.

Başkanını karşılamak için bir süre bulunduğu hastanedeki salonun dışına çıkan ve yürüyen Lucescu, bir an önce takımının başına geçmeyi istediğini söyledi. “Sahaları çok özledim. Futbol benim hayatım. Bir an önce takımımın başına geçmek istiyorum. Ancak şu anda takımım bensiz de antrenmanlarına aralıksız devam etmeli.” dedi.

Bu arada Lucescu’nun hastanede bile boş durmadığı ve yardımcıları aracılığıyla telefonla takımı yönetmeye devam ettiği belirtildi.

Lucescu’nun sağlığının çok iyi olduğunu belirten Ahmetov, ünlü teknik adamın sağlık durumunu bizzat yerinde görmek için tekrar geldiğini ve çok iyi gördüğünü kaydetti.

Ahmetov, “Ziyaretimde durumunu ve futbolu konuştum. Çok iyi olduğunu söyledi. Doktorların tavsiyelerini dinlemesini, eğer doktorları bir hafta içerisinde Donetsk’e dönmesine izin vermezlerse dinlenmesini tavsiye ettim.” dedi.

Kendisi ile muhtemel transferleri de konuştuğunu vurgulayan Ahmetov, “Lucescu, Jadson’un Sao Paolo takımına gitmesine izin verdi.” dedi.

Bu arada Shakhtar yöneticisi, hastaneden ayrılmadan önce Lucescu’nun tedavisinde görev alan bütün doktorları Donetsk’e davet ederek hepsini ağırlamak istediğini belirtti.

Diğer taraftan Hastane Müdürü Dragoş Vinereanu ise Lucescu’nun bu hafta taburcu edilebileceğini söyledi. Vinereanu, “Lucescu’nun durumu çok iyi. Tahminlerimizden de hızlı iyileşiyor.” dedi.

HAYRI GÜL | BÜKREŞ | CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]