Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

InterNations’ın Kiev Büyükelçiliğine Oguzhan Güler seçildi

Yurt dışında yaşayan yabancı işadamlarını bir araya getiren iş geliştirme ve tanıştırma platformu InterNations’ın Kiev Büyükelçiliğine IMC Production şirketinin sahibi Oguzhan Güler’in seçildiği bildirildi.

Internations’ın Münih merkez ofisinden bütün üyelere geçtiğimiz günlerde yapılan resmi açıklamayla atama duyuruldu.

100’ün üzerinde ülkede aktif olan Internations yurtdışında yaşayan yabancı işadamlarının bir araya getiren bir şemsiye organizasyon.

Ukrayna’da da oldukça aktif olan Internations her ay üyelerini bir araya getiren çeşitli etkinlikler düzenlemekte.

Internations’ın üyeleri arasında Citibank genel müdüründen, Dünya Bankası Ukrayna Başkanı dahil Ukrayna’daki en saygın işadamları ve diplomatlar bulunmakta.

Daha önce bu görevde bulunan Andres Knaul (Almanya) Rusya’ya göçmesi ve John Jones (ABD)’in ise Kazakistan’da bulunmasından dolayı organizasyonu aktif şekilde Oguzhan Güler (Türkiye) temsil ediyor.

UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]