Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Frank Hoogerbeets kimdir? Dünyanın konuştuğu deprem tahmincisinin hayatı

Deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets, 3 gün önce depremin tam yerini işaretleyip 7.5 şiddetine yakın deprem olacağını açıklamasının ardından tahmini tuttu. Hoogerbeets'in işaretlediği yerde Gaziantep'te 7,5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Açıklamalarıyla tüm dünyanın merak ettiği Frank Hoogerbeets kimdir?

Deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets 7.5 şiddetine yakın deprem olacağını açıklamasının ardından tahmini tuttu. 3 Şubat’ta “er ya da geç 7,5 şiddetinde deprem olacak” dediği noktada, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 7,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Frank Hoogerbeets depremden etkilenecek ülkeleri de şu şekilde yazdı: Türkiye’nin güneydoğusu, Ürdün, Suriye ve Lübnan.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 7,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamaya göre, deprem yerel saat ile 4.17’de Gaziantep ilinin Sofalaca-Şehitkamil bölgesinde öeydana geldi.

Rasathanenin bildirdiğine göre 7,5 büyüklüğündeki deprem, 5 kilometre derinlikte oldu.

Merkez üssü Şehitkamil olan deprem; Kahramanmaraş, Elazığ, Diyarbakır, Sivas, Niğde, Nevşehir, Aksaray, Adıyaman, Osmaniye gibi bir çok illde hissedidli.

Frank Hoogerbeets kimdir?

Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeets, “En İyi Avustralyalı Gökbilimciler” listesinde üçüncülüğe girmiştir. Frank Hoogerbeets’in YouTube’da da binlerce takipçi sayısı bulunuyor.

Kendisini deprem tahmincisi olarak tanımlayan Frank Hoogerbeets, bir dizi deprem tahminini geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşmıştı.

Web sitesinde yazan Frank Hoogerbeets, gezegenlerin bu olağanüstü konumunun büyük sismik aktiviteyi tetikleyebileceğini söyledi ve uyarı yaptı.Hoogerbeets, Venüs ve Uranüs’ün çekim kuvveti sonucu Dünya’nın tektonik plakalarının hareket edebileceğini ve bu yüzden richter ölçeğine göre neredeyse 9 büyüklüğünde depremin olabileceğini açıkladı.Hoogerbeets, Venüs ve Uranüs’ün çekim kuvveti sonucu Dünya’nın tektonik plakalarının hareket edebileceğini ve bu yüzden richter ölçeğine göre neredeyse 9 büyüklüğünde depremin olabileceğini açıkladı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]