Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Ukraynalılar golü görmeyen hakeme öfkeli

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Bağımsızlık Meydanı’nı dolduran 100 bini aşkın taraftar, İngiltere karşısında Ukrayna atağında top kale çizgisini geçmesine rağmen golü vermeyen Macar hakem Viktor Kassai’ye sert tepki gösterdi.

Euro 2012 D Grubu üçüncü maçında İngiltere ile ev sahibi Ukrayna karşılaştı. Kiev’de taraftarlar karşılaşmayı taraftar bölgesinde kurulan dev ekranda izlemek için meydanı doldurdu. Karşılaşmanın 62. dakikasındaki Ukrayna atağında top kale çizgisini geçmesine rağmen Macar hakem Viktor Kassai ile çizgide görev yapan yardımcısı golü vermedi. Meydan ilk anda atağı gol sandı. Her gol sonrasında atılan havai fişeklere de aldanan taraftarın sevinci ise kısa sürdü. Macar hakemlerin golü vermemesi üzerine taraftarlar büyük hayal kırıklığına uğradı.

Meydandaki Ukraynalılar uzun süre hakeme küfür etti. Maçı değerlendiren taraftarlar, golün sayılması gerektiğini savundu. Ukrayna’da bazı gazeteler maç sonucunu ünlem işaretleri ile birlikte 1 – 1 şeklinde yansıttı. Bazı gazeteler ise hakemleri değişik şekillerde resmetti. Ukrayna’yı Wayne Rooney’nin golüyle 1 – 0 yenen İngiltere, çeyrek finalde İtalya’nın rakibi oldu.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]