Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

“Her gün bir Rus turist ölüyor”

Türkiye’de 4 Rus turistin kaçak alkolden zehirlenerek yaşamını yitirmesiyle ilgili yankılar sürerken, Rusya’nın ulusal 5. Kanal televizyonu, en fazla Rus turistin kendi ülkesinde hayatını kaybettiğini iddia etti.

5. Kanal, Rus turistlerin tatil gezilerini ‘ölü mevsim’ olarak nitelendirdi. Haberde, “Her gün dünyada ortalama en az bir Rus turist hayatını kaybediyor” denildi. Televizyona göre, Rus turistler en çok kazalardan yaşamını yitiriyor. Rus turistlerin ölüm oranında trafik kazaları ikinci sırada.
Daha önce en çok Rus turistler Mısır’da meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybediyordu. Mısır’da yaşanan siyasi olaylardan sonra, Rus turistlerin bu ülkeye gidişleri de azaldı. Bu neden trafik kazalarında ölen Rus turist sayısına göre sıralamada Ukrayna ve Türkiye listenin başına yükseldi.

Söz konusu televizyon kanalı, Rus turistlerin daha çok ülke içindeki seyahatlerde yaşamını yirtiğini duyurdu.

Rus Trud gazetesinin araştırmasına göre, her yıl yurtdışında yaklaşık 300-500 Rus turist hayatını kaybederken, Rusya Federasyonu’nda ise bu rakam 400-600 civarında.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]