Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Basın Bildirisi

Globelink Ünimar, Şile Belediyesi iş birliğiyle deniz yüzeyi temizleme araçlarını faaliyete geçirdi!

Türkiye’de lojistik sektörünün öncülerinden Globelink Ünimar, doğanın korunmasına dikkat çekmek amacıyla yeni bir adım atarak, Şile Belediyesi iş birliğiyle deniz yüzeyi temizleme araçlarını suyla buluşturdu. Şile’de iki farklı bölgeye konumlandırılan araçların, bölgedeki temizlik faaliyetlerine destek olması hedefleniyor.

30 yıla yaklaşan tecrübesiyle lojistik ve tedarik zinciri sektörünün öncüleri arasında yer alan Globelink Ünimar, sosyal sorumluluk alanında projeler geliştirmeye devam ediyor. İş süreçlerinde çevrenin ve doğal kaynakların korunmasını ön plana alan Globelink Ünimar, şimdi de Şile Belediyesi’yle ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Şile’de deniz yüzeyinin temizlenmesi adına önemli bir adım attı. Bu kapsamda, 19 Nisan’da Globelink Ünimar İcra Kurulu Üyeleri Koray Çıtak, Selçuk Uray ve Pazarlama Süpervizörü Efe Çıvgın ile Şile Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Aydagül İpek Akyol’un katılımıyla gerçekleştirilen lansmanla birlikte kıyı ve deniz temizliği yapabilen insansız deniz yüzeyi temizleme araçları bölgedeki faaliyetlerine başladı. Her biri toplamda 120 litre katı 15 litre sıvı atık kapasitesine sahip olan iki araç Şile Belediyesi’nin destekleriyle çalışmaya devam edecek.

Proje kapsamında, Globelink Ünimar ve Şile Belediyesi’nin ortak çalışmaları sonucunda deniz yüzeyi temizleme araçlarının aktif olarak çalışacağı iki bölge belirlendi. Bu kapsamda, ilk aracın çalıştırılması için belediye tarafından etkinlikler, festivaller gibi önemli organizasyonlarda kullanılan ve birçok ziyaretçiye ev sahipliği yapan Şile Limanı seçildi. Ayrıca, turizm anlamında oldukça aktif bir alan olan Ağva oteller bölgesi de ikinci aracın konumlandırılacağı bölge oldu.

“Daha temiz bir çevre için çalışmaya devam edeceğiz”

Şile Belediyesi’yle gerçekleştirilen iş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Globelink Ünimar İcra Kurulu Üyesi Koray Çıtak, “Globelink Ünimar olarak, gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakmak için projeler üretmeye ve değer yaratmaya devam ediyoruz. Bununla birlikte, topluma değer sağlayacak projeler için çeşitli kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapmaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda, Şile Belediyesi iş birliğiyle yürüttüğümüz projeyle deniz yüzeyi temizleme araçlarımızı suyla buluşturuyor olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Bu gelişmeyle birlikte iki bölgede aktif olan araçlarımızla daha temiz bir doğa için çalışmaya devam edeceğiz. Projenin ilerleyen dönemlerinde daha farklı başlıklarda iş birliğimizi kuvvetlendireceğiz. Değerli destekleri için Şile Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Daha yeşil bir çevre için yenilikçi çalışmalar yürütüyoruz.”

Globelink Ünimar ile gerçekleştirilen iş birliği ve projeye dair görüşlerini aktaran Şile Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Aydagül İpek Akyol, “Şile Belediyesi olarak, halkımıza daha temiz bir çevre sunabilmek  adına yoğun çaba sarf ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde çalışan mesai arkadaşlarımızla da kendi sorumlu olduğumuz alan içerisinde daha yeşil bir çevre için yenilikçi çalışmalar yürütüyoruz. Şimdi de yaptığımız iş birliği doğrultusunda deniz yüzeyi temizleme araçlarının kullanıma geçirilmesinde ciddi mesai harcayan Globelink Ünimar’a bölgedeki deniz temizleme faaliyetlerine sunduğu katkılardan ötürü teşekkür ediyor, iş birliğimizin artarak devamını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]