Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Hayat

Cehennem nasıl kokuyor?

Cehenneme gittiğini iddia eden kadın: Zift gibi kokuyordu

İngiltere’de bir kadın cehenneme gidip geldiğini iddia etmesi ve sonrasında kadının anlattıkları sosyal medyada hızla yayıldı.

Ölümden sonraki yaşam ve ölüm anında yaşananlar insanoğlunun her zaman merak ettiği konuların başında geliyor. İngiliz express internet sitesi, ölümden dönenlerin yaşadıklarını iddia ettikleri hikayeleri derledi.

Hikayeler arasında son günlerde en çok dikkat çekeni ise bir kadına ait. Beyin sarsıntısı geçiren ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hayata döndürülen İngiliz kadın, cehenneme gittiğini iddia ediyor.

Bir deliğin içine çekildiğini söyleyen kadın, “İçine düştüğüm delik vücudumdan yalnızca biraz daha genişti. Düşerken etrafımdaki duvarlara tutunmak istiyordum ama her şey parçalanıyordu. Nefes alamıyordum ve her çığlık attığımda daha da hızlı düşüyordum” ifadelerini kullandı.

CEHENNEM NASIL KOKUYOR?
Başından geçenleri doktorlara anlattığında bunun beyninin gösterdiği imgeler olduğunu öğrenen kadın, yine de yaşadıklarının gerçek olduğuna inandığını söyledi ve ekledi: “Cehennem çok sıcak ve zift gibi kokuyordu.”

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]