Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Kültür

SERKA’dan tanıtım atağı: Bölge ülkelerinden 22 uzmanı Kars’ta ağırlayacak

SERKA, bu kez Rusya, Ukrayna, İran, Azerbaycan ve Gürcistan’dan 22 gazeteci ve seyahat acentesinin temsilcisini davet etti.

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA)’nın faaliyet gösterdiği illerin kış turizmi potansiyelini tanıtmak amacıyla Rusya, Ukrayna, İran, Azerbaycan ve Gürcistan’dan davet ettiği, 22 gazeteci ve seyahat acentesinin temsilcileri 19 Şubat’ta Kars’a gelecek. Grup, beş gün boyunca ajansın faaliyet gösterdiği Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’taki tarihi ve turistik mekânları gezecek.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta faaliyet gösteren Serhat Kalkınma Ajansı’nın bu illerin kalkınması için düzenlediği faaliyetler sürüyor. Bu çerçevede ajans uluslararası tanıtım çalışmaları yapıyor. Geçen yıl uluslararası fuarlara katılarak bölge illerini tanıtmaya çalışan SERKA, bu kez Rusya, Ukrayna, İran, Azerbaycan ve Gürcistan’dan 22 gazeteci ve seyahat acentesinin temsilcisini davet etti.

Bölge illerinin kış turizmi potansiyelini görmek amacıyla 19 Şubat Pazar günü Kars’a gelecek olan gazeteciler ve turizmciler beş gün boyunca SERKA tarafından hazırlanan ‘Tanıtım Turu’na katılacak. Beş ülkenin gazete ve dergileri ile tur operatörleri temsilcilerinden oluşan grup, ilk gün Sarıkamış’ta kayak yapacak ve atlı kızaklar ile tarihi Katerina Köşkü’nü gezecek.

Grup ikinci gün donmuş olan Çıldır Gölü’nde Eskimo usulü balık avlayarak göl üstünde atlı kızak gezisi yapacak. Ani Antik Kenti ile Doğubayazıt’taki İshak Paşa Sarayı’nı da ziyaret edecek olan gazeteciler, kentlerdeki tarihi ve turistik yerleri gezme fırsatı bulacak. 22 gazeteci ve tur operatörü temsilcisi beş günlük gezinin ardından 24 Şubat Cuma günü Kars’tan ayrılacak.

ABDULKADİR ERZENEOĞLU | KARS

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]