Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Uludağ İhracatçı Birlikleri 2012’de 25 seminer düzenledi

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB), 2012 yılında üyesi olan ihracatçı firmalarla Bursa sanayisine yönelik 25 eğitim semineri düzenledi. “Dış Ticaret Bilgilendirme” ile başlayan seminerler dizisi, yıl sonunda “Tahkim Hukuku” ile sona erdi. Bunlarda, bin 185 katılımcıyla toplam 196 saat eğitim verildi.

Yıl içinde sırasıyla ABD, Japonya, Fransa, Almanya, Güney Kore, Ukrayna ve Irak gibi çeşitli pazarlara yönelik bilgilendirme seminerleri düzenleyen UİB, ihracatçı firmaların farklı dış pazarlara açılmasında yol gösterici oldu. UİB, seminerlerinde Ekonomi Bakanlığı başta olmak üzere birçok devlet kurumu ve özel kuruluşla da işbirliği yaptı. UİB Koordinatör Başkanı Orhan Gençoğlu, eğitim seminerlerinin 2013 yılında da devam edeceğini belirterek, “Üyemiz olan firmaların ihracatlarını arttırabilmesi konusunda eğitimlerimiz hız kesmeden devam edecek.” dedi.

Bu yılki seminer maratonu 8 Ocak’ta düzenlenen “Devlet Yardımları” ile başlarken 16 Ocak’ta “Blog Pazarlama ve Arama Motoru Pazarlaması” ile devam edecek.

BURSA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]