Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Türkiye – Ukrayna maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Ukrayna Milli Takımını Antalya'da ağırlayacak. Peki Türkiye - Ukrayna maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Ukrayna Milli Takımı, 20 Kasım Salı günü Antalya’da özel karşılaşma için sahaya çıkacak.

Türkiye – Ukrayna maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Antalya Stadı’nda oynanacak Ukrayna’da maç Ukrayna «Украина» ve Futbol 2 «Футбол 2» televizyon kanallarından canlı yayınlanacak. 20 Kasım’da gerçekleşecek karşılaşmanın Ukrayna’da başlama saati yerel saat ile 19:30.

Türkiye – Ukrayna maçı TSİ 20.30’da başlayacak ve TRT 1’den canlı yayınlanacak. Ukrayna ile saat farkı olduğu için Ukrayna’da 19:30.

Mücadelede, Kosova Futbol Federasyonundan Genc Nuza düdük çalacak. Nuza’nın yardımcılıklarını Fatlum Berisha ve Bujar Selimaj yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Besfort Kasumi olacak.

Milli takım, üç gün önce UEFA Uluslar Ligi’nde İsveç ile oynadığı mücadeleyi 1-0 kaybederek, B Ligi’nden C Ligi’ne düşmüştü.

Öte yandan, Ukrayna müsabakası öncesi Serdar Aziz, Hakan Çalhanoğlu ve Hasan Ali Kaldırım da sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı.

ADAY KADRO
Teknik direktör Mircea Lucescu tarafından belirlenen A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Okan Kocuk (Bursaspor)

Savunma: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür (Rapid Wien), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Aytemiz Alanyaspor), Ömer Bayram (Galatasaray)

Orta saha: Cengiz Ünder (Roma), Serdar Gürler (Huesca), Aytaç Kara (Bursaspor), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Tarkan Serbest (Kasımpaşa), Yunus Mallı (Wolfsburg)

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid)

Normalde Ukrayna’nın Dnipro şehrinde oynanması beklenen karşılaşma Teknik Direktör Mircea Lucescu isteksiz olması nedeniyle Antalya’ya alınmıştı.

Konstantin Konevets – Kiev

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]