Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[SON GELİŞMELER] Türkiye’de bombalı saldırı: 8 şehit, 5 yaralı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde jandarma karakoluna bombalı araçla saldırı düzenlendi. TSK 8 askerin hayatını kaybettiğini, 5 askerin de yaralandığını duyurdu.

Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Durak Jandarma Karakolu önünde araç ve kimlik kontrolü yapılırken PKK’lılarca bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Türk Silahlı Kuvvetleri, ilk belirlemelere göre 8 askerin hayatını kaybettiğini, 5 askerin yaralandığını, saldırının ardından bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldığını açıkladı.

TSK AÇIKLAMA YAPTI
Şemdinli’deki saldırıya ilişkin TSK’den yapılan açıklamada, “Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun bulunduğu bölgeye BTÖ mensubu teröristlerce sabah 09.45’te bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş; saldırıda ilk alınan bilgiye göre maalesef 8 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılar derhal bölgedeki hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, TSK mensuplarına ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]