Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İki ülkenin dışişleri bakanı Donetsk’te Ahmetov’un kahvesini içecek

Daha önce Ukrayinska Pravda gazetesinde çıkan, Polonya ve İsveç dışişleri bakanları R. Sikorski ve K. Bildt’in Ahmetov ile görüşeceklerine dair çıkan haber, Polonya dışişleri tarafından doğrulandı.

Çıkan haberde Polonya Dışişleri Bakanı Radoslav Sikorski ve İsveç Dışişleri Bakanı Karl Bildt’in 23 Kasım günü Donetsk’i ziyaret edecekleri bildirildi. Ayrıca bakanların FC Şahtar kulübü başkanı Rinat Ahmetov’un davetlisi oldukları bildirildi. Ziyaret çerçevesinde Şahtar ve Porto takımları arasındaki Şampiyonlar Ligi maçını izlerken Euro-2012 hazırlıklarının görüleceği, Ukrayna’daki siyasi durum hakkında ve yine bu bağlamda AB entegrasyonu hakkında görüş alış verişinde bulunulacağı verilen bilgiler arasında.

Ancak medyaya yansıyan söylentilerde, Şahtar-Porto Şampiyonlar Ligi maçının bahane olduğu, bakanların gönüllerinden geçen asıl amacın Timoşenko ve AB ilişkileri konusunda Devlet Başkanı Yanukoviç ile aralarında aracı olması ricasıyla Ahmetov’u ziyaret edecekleri yer almakta.

Ulyana Dermenci – UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]