Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

Hocaefendi’den Mısır için taziye mesajı

Fethullah Gülen Hocaefendi, Mısır’da yaşanan katliamın ardından taziye mesajı yayınladı. Bunca hadise ve dökülen kana rağmen uluslararası arenada merhamet hislerinin harekete geçmediğine dikkat çeken Hocaefendi, zulümlerin durması için Kudreti Sonsuz’a dua çağrısı yaptı.

Hocaefendi, taziye mesajında şöyle dedi:

“Mahzun ve mağdur İslam coğrafyası bugünlerde Mısır’da cereyan eden hadiselerle sarsılıyor. Ahu enin içinde dökülen gözyaşlarının haddi hesabı yok. Malesef ne masum insanların kanlarının dökülmesi, ne gözyaşlarının ceyhun olması, ne yüreklerin dağlanması, uluslararası arenada merhamet hislerini harekete geçirmiyor, onları birazcık olsun insafa sevk etmiyor. Ne acıdır ki, bütün bu zulümleri durdurmaya ne elimiz ne de dilimiz yetiyor. Acz ve zaafımızı idrak içinde gücü her şeye yeten Kudreti Sonsuz’a yöneliyor, Rahman ü Rahim’in dergâhında diz çöküp Müslümanları, her türlü mağduriyet, mazlumiyet ve mahkumiyetten halâs eylemesini niyaz ediyorum. Bu katliam esnasında hayatını kaybeden sivil ve masum insanlara Cenab-ı Mevlâ’dan rahmet ve mağfiret; kardeş Mısır halkına başsağlığı diliyorum.”

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]