Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

New York Times’ın başkan adayı Clinton

New York Times (NYT) gazetesi Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri için Hillary Clinton’u desteklediklerini açıkladı.

Gazetenin dün yayınlanan editöryel yazısında Cumhuriyetçi Parti başkan aday adaylarının insanları boş korkulara yönlendirmeye çalıştığı belirtildi. Hillary Clinton’ın ise hem New York Senatörü, hem Dışişleri Bakanı hem de First Lady olduğu zamanlardan çok fazla tecrübesi olduğu ve bunu her zaman gösterdiği kaydedildi.

Gazete, Clinton’u iki kere senato seçimleri için bir kere de 2008’deki başkanlık yarışında desteklediklerini belirtti.

Clinton’un rakibi Bernie Sanders’ın da iyi bir politikacı olduğununu yazan gazete ancak Hillary Clinton kadar deneyiminin bulunmadığını ifade etti.

Demokrat Parti’nin üçüncü başkan aday adayı Martin O’Malley’nin ise Maryland Valisi olarak oldukça iyi bir iş yaptığı ve buna devam etmesinin çok daha iyi olacağı yazıldı.

Clinton’un ateşli silahlara karşı tavrının her zaman aynı olduğu belirtilen yazıda Sanders’ın ise bu konudaki politikalarının eski ile şimdi arasında büyük farklılık gösterdiği belirtildi.

NYT ayrıca Sanders’ın Clinton’u eleştirdiği Wall Street ile yakın ilişkilerinin Clinton’un karar alma sürecini etkilemeyeceği ve Hillary Clinton’un ülkenin ihtiyacı olan ekonomik değişimi kaldığı yerden devam ettireceği iddia edildi.

ALİ KEMAL ÇETİN | NEW YORK – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]