Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY Suudili şirketleri İstanbul’da ağırladı

Türk Hava Yolları (THY) Suudi Arabistan’daki yüze yakın önemli şirket temsilcilerini İstanbul’a davet ederek çalışmalarını hakkında yerinde ve ilk ağızdan bilgi verdi.

26-29 Eylül günleri arasında 3 gün süren programda misafirler THY çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bularak bilgi aldı. Programın ikinci gününde düzenlenen toplantıya katılarak bir sunum yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil yapılan çalışmalar hakkında misafirlere ayrıntılı bilgi verdi.

Kotil yaptığı konuşmada Orta Doğu bölgesine önem verdiklerini ifade ederek, “Arap kardeşlerimizi İstanbul üzerinden Avrupa ve Amerika’ya taşımak istiyoruz.” dedi. Bizim patronumuz yolcu diyen Kotil, “Biz yolcularımızı seviyoruz, onlarda bizi seviyor. Çok çalışıyoruz ve çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz.”

Diğer Avrupa ülkeleri havayollarından daha hızlı büyüdüklerine dikkat çeken Temel Kotil, son iki yıldır Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi olduklarına dikkat çekti.

Transfer yolcuya önem verdiklerini belirten THY Genel Müdürü, yolcularının yüzde 47’sini transit yolcu olduğunu belirtti. Günlük bin uçuşlarının olduğunu söyleyen Kotil, hedeflerinin iki bin olduğunu, dünyanın her yerine gitmek istediklerini ve dünyanın en iyi havayolu şirketi olmak istediklerini ifade etti.

Program sırasında Cidde Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mazin Batarci, Riyad Ticaret Odası Genel Sekreteri Hüseyin Abdurrahman el-Esiyl birer konuşma yaparak Türkiye Suudi Arabistan ticari ilişkileri, THY Suudi Arabistan’daki çalışmaları ve Suudi Arabistan ekonomisi hakkında bilgi verdi.

Programa THY Riyad Genel Müdürü Ersen Engin, Cidde Genel Müdürü Osman Hacımahmutoğlu, Dammam Genel Müdürü Selim Tuzcu ve Medine Genel Müdürü İbrahim Sıtkı katıldı.

NAZİF ERİŞİK | RİYAD – CİHAD

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]