Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Şimdi de, Lucescu, Galatasaray’a gidiyor iddiası

Ukrayna’da 7 yıldır görev yapan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu’nun adı her gün yeni bir Türk takımı ile zikrediliyor. Beşiktaş, Fenerbahçe’den sonra şimdi de Galatasaray’a gideceği iddia edildi.

Yeni başkanını 14 Mayıs’ta seçecek olan Galatasaray’da, Mircea Lucescu sesleri yükselmeye başladı.

Başkan adayı Ünal Aysal’a yakın olduğu ileri sürülen yetkililer, Shakhtar Donetsk’in, Barcelona’ya 5-1 yenildiği akşam Ünal Aysal ile Lucescu’nun görüştüğünü öne sürdü.

Türk basınında yer alan iddialara göre; GS Ukrayna’da görev yapan başarılı çalıştırıcıya, 3 yılı garanti olmak üzere 5 senelik sözleşme teklifinde bulunmuş.

Mircea Lucescu’nun aldığı sürpriz teklif karşısında şaşkınlık yaşadığı ve Barcelona ile Ukrayna’da oynayacakları rövanş maçından sonra yeniden görüşebileceklerini dile getirdiği ifade edildi.

Her fırsatta Shakhtar Donetsk takımında çok mutlu olduğunu açıklayan Lucescu’nun GS teklifini de geri çevirmesi bekleniyor.

Yunus Erdoğdu – Ukrayna Haber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]