Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da ‘Meydan’ olaylarının yıldönümü anıldı

Ukrayna’da Meydan olaylarının ikinci yıldönümü anılıyor. Eylemlerin ilk patlak verdiği Kiev’deki Bağımsızlık Meydanı’nda toplanan onlarca kişi, gösterilerde hayatını kaybeden “cennetlik yüz kahramanı” andı.

Törenlere katılan eşi Marina ile birlikte katılan Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, olayları temsilen meydana dikilen anıta çelenk bıraktı.

Meydan olaylarının yıldönümü sebebiyle Ukrayna halkına seslenen Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, çatışmalara sebep olanların muhakkak cezalandırılacağını vurguladı.

Suçluların adil yargılanmaları için yargı alanında ciddi reformların yapılması gerektiğini söyleyen Poroşenko, “Ukrayna’nın demokratik ülke olarak kalması ve güvenlik güçlerinin kendi halkına karşı silah kullanmaması için sonuna kadar çalışacağım.” dedi.

UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]