Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaVideo

Brunson için Erdoğan’a teşekkür eden Trump: Rehineler için anlaşma yapmam

Brunson'u taşıyan uçak, ABD Hava Kuvvetleri'nin üssüne iniş yaptı

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikalı Pastör Andrew Brunson’ın serbest bırakılması konusunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Twitter üzerinden açıklamada bulunan Başkan Trump, Türkiye tarafından serbest bırakılan Brunson ile yerel saatle 14.30’da Beyaz Saray’da görüşeceğini duyurdu.

HERHANGİ BİR ANLAŞMA YAPMADIM

Brunson için “Zorlu tecrübeler geçirmiş harika bir Hristiyan”nitelemesinde bulunan Trump, “Yardımlarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederim” dedi.

Brunson’ın serbest bırakılması için Türkiye ile herhangi bir anlaşma yapmadıklarını belirten Başkan Trump “Rehineler için anlaşma yapmam. Bununla birlikte, ABD ile Türkiye arasında iyi, belki de büyük ilişkilere yol açacak olan ABD adına büyük bir teşekkür.”

Jonah Bornman – New York

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]