Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da sahte pasaportla Almanya’ya gitmek isteyen Türk yakalandı

Kıyiv Borıspil Havalimanı polis kontrol noktasında Kıyiv sınır muhafızları sahte pasaportlu Türkiye vatandaşını yakaladı.

Ukrayna, Türkiye’den demokratik ülkelere kaçan Türklerin kaçış rotası olmaya devam ediyor.

Bugün, İzmir-Kıyiv seferiyle Boryspil havalimanına gelen ve sınır muhafızlarına Türk pasaportu veren bir şahsın pasaportunun incelenmesi sırasında, sınır muhafızları, pasaportun sayfalarının da değiştirildiğini tespit etti.

İlk yapılan sorgulamada, Türkiyeli şahıs, sahte pasaportu İstanbul’da bin 300 dolara satın aldığını ve Almanya’nın Frankfurt şehrine gitmek istediğini söyledi.

Şahsın ülkeye girişi reddedildi ve üç yıl süreyle Ukrayna topraklarına girmesi yasaklandı.

Toplamda, bu yılbaşından bu yana, Kıyiv’deki havalimanı sınır muhafızları, yerli ve yabancı olmak üzere 224 sahte evraklı kişinin geçişini engelledi.

Konstantin Konavets – Kıyiv

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]