Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[#VİDEO] Diyarbakır’da çatışma: Tahir Elçi öldürüldü, 1 polis şehit, 3 yaralı

Diyarbakır merkezde çıkan çatışmada Baro Başkanı Tahir Elçi basın açıklaması yaparken başından vurularak öldü.

Diyarbakır merkez Sur ilçesi Hasırlı Mahallesi Hançebek Sokak’ta, tarihi 4 ayaklı minarenin çatışmalardan zarar görmesi nedeniyle Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve bazı avukatlar olay yerinde basın açıklaması yaptı.

Bu esnada, minarenin 100 metre aşağısında bulunan barikatlarda nöbet tutan YDG-H üyeleri ile bölgeye gelen güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Baro Başkanı Elçi ile gazeteciler, çatışma ortasında kaldı. Bir gazeteci kolundan vuruldu, Tahir Elçi ise başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

Diyarbakır Barosu, Tahir Elçi’nin öldürüldüğünü açıkladı. Çatışmalarda 1 polis şehit oldu 3 polis ve bir gazeteci de yaralandı.

Gazeteciler, makine ve teçhizatlarını olay yerinden alamadı.

Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Bölgede çatışmalar devam ediyor.

DİYARBAKIR | UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]