Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

S Sport: Enes Kanter oynadığı için konferans finalini yayınlayamayacağız

Enes Kanter, Fethullah Gülen’e verdiği açık destekle biliniyor.

Türkiye’de NBA maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran S Sport, NBA Batı Konferansı Finali’nde karşı karşıya gelecek olan Enes Kanter’in takımı Portland Trail Blazers ile Golden State Warriors’ın karşılaşmasını yayınlayamayacağını açıkladı.

Reuters’a konuşan S Sport spikeri Ömer Saraç, “Warriors-Blazers maçlarını yayınlayamayacağımızı net olarak söyleyebilirim” dedi.

BBC Türkçe’nin aktardığı haberde Saraç, “Dahası, Portland finale çıkarsa onu da yayınlamayacağız. Bu bizimle ilgili bir durum değil ama durum da bu” diye konuştu.

Reuters’a konuşan bir S Sport yetkilisi de yalnızca Toronto Raptors ile Milwaukee Bucks arasındaki Doğu Konferansı Finallerini yayınlayacaklarını açıkladı.

Reuters, Türkiye’de maçları izlemek isteyenlerin NBA’in ücretli internet platformları olan NBA TV ve NBA International üzerinden seyredebileceğini duyurdu.

Kaynak: Birgün

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]