Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev ile Tokyo arasında direk uçuşlar başlıyor

Direk uçak seferlerinin olmadığı Ukrayna ile uzak doğu ülkesi Japonya arasında direk uçuşlar bu yaz başlayacak. Bugün Japonya’da resmi temaslarda bulunmaya başlayan Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ile Japonya Parlamentosu Başkanı Japonya Meclis Başkanı Takahiro Yomomichi görüşmesinde iki ülke arasında direk uçak seferlerinin başlaması konusunda ele alındı.

Yapılan görüşmede yaz döneminde direk 11 charter uçuş yapılması hususunda anlaşma yapıldı. 11 charter uçuş ile tarifeli uçuşlar için de yok açılmış olacak. İki ülke arasında düzenli uçak seferlerinin başlaması kararını Japonya Meclisi tarafından onaylanması gerekiyor.

Öte yandan Japonya vatandaşlarına 6 yıl önce vizeyi kaldıran Ukrayna şimdi aynı şekilde Japonya’nın da vize rejimin kolaylaştırılması ve kaldırılması hususlarını gündem getirdi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]