Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Eğitim

[ВІДЕО] Вшанування Міжнародної школи Меридіанвід Кличка.

Також висловила похвалу на адресу Свідоцтва про подяку від діяльності школи.

Мерія Києва, вшанували Міжнародну школу Меридіан, яка була відкрита турецькими підприємцями, її вшановували за надану допомогу усім хто зараз в Україні переживає життєві труднощі і потребує допомоги.

Сертифікат подяки з особистими підписами мера Києва Кличко, президента України, уповноваженим з прав дітей Миколи Кулеби, був вручений заступником мера Ганною Старостенко генеральному директору Міжнародної школи Меридіан.

Підписаний Кличко документ містив наступне:

“Висловлюю Вам щиру подяку за ініціативу та активну участь у соціальних проектах, які реалізуються спільно із соціальними службами міста Києва, щодо підтримки сімей з дітьми – вимушенних преселенців з Автономної Республіки Крим, Донецької і Луганської областей. Також бажаю Вашому колективу, небайдужому до болючих проблем сьогодення в Україні, творчої наснаги, міцного здоров̓ я та благополуччя! Нехай Ваші добрі справи, які несуть тепло і турботу людям, завжди будуть успішними!”

Абдуллах Абдуллаховіч заявив, що їхня школа завжди буде брати участь у заходах з допомоги та висловив вдячність за визнання діяльності його організації.

У виступі Ганни Старостенко говориться, “Міжнародна школа Меридіан, надає підтримку всім нашим основним організаціям. Ми раді проводити цю благодійну діяльність з ними”.

Також висловила похвалу на адресу Свідоцтва про подяку від діяльності школи.

Юнус Ердогду – www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]