Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna için 2012 senaryoları

Küresel Stratejiler Enstitüsü Direktörü Vadim Karasyov, 2012 yılının Ukrayna için kırılma yılı olacağını söyledi.

Ülke için üç muhtemel senaryonun beklendiği yorumunu yapan, Vadim Karasyov, İnter Tv’de katıldığı programda: “Birinci senaryoya göre halk devrim yapacak. Dünyadaki bu gidişte Ukrayna istisna ülke olamaz. İkinci senaryo ise birincisinin tersi yani iktidar sertleşip ‘vidaları sıkıştırma’ yoluna gidecek.
Üçüncü ihtimal ise 2012 sonbaharındaki seçimler demokratik ortamda yapılır ve Avrupa ile entegrasyon süreci başlar.” dedi.

Ukrayna’da yeni parlak siyasi simaların belireceğini de öngören siyaset bilimci Karasyov; “Yakında eski zamanlardan gelen siyasetçilerden eser kalmayacak. Yeni zamanların yeni siyasi yüzleri olacak. Değişim yukarıdan aşağı değil, aşağıdan yukarı olacak” diye konuştu.

 

Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]