Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY Ukrayna’nın en iyi havayolu seçildi

Ukrayna’nın en büyük online bilet acentesi Tickets.ua’nın 18 bin 882 yolcunun görüşünü alarak gerçekleştirdiği, “Top-100” havayolu şirketi araştırmasının galibi Türk Hava Yolları (THY) oldu.

Tickets.ua tarafından, Mayıs-Temmuz 2013 tarihleri arasında yapılan anket için site müşterilerine toplam 190 bin 701 e-posta gönderildiği belirtildi. Geri dönüş yapan 18 bin 882 yolcunun görüşleri doğrultusunda Ukrayna’da hizmet veren en iyi 100 havayolu şirketi belirlendi.

Konuya ilişkin açıklama yapan THY Kiev Müdürü Hakan Yılmaz; “Biz yolcularımızın takdirini kazandığımızdan dolayı çok mutluyuz. Havayolu şirketlerine her yıl düzenli ödül dağıtan Skytrax, tarafından da, THY üç yıldır ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu’ seçiliyor. Gayretlerimizin bu şekilde neticesini almanın kıvancını yaşıyoruz. Biz yolcularımızın memnuniyeti için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Tickets.ua yolcularına gerek internet üzerinden gerek telefonla yaptığı görüşmelerde; fiyatla kalite dengesi, zamanında kalkış, check-in konforu, yer hizmetleri, bilgi desteği, personelin tutumu, menü, eğlence, konfor, genel olarak personelin tutumu ve nezaketi, dil bilgisi, bagaj taşıma, uçuş sırasındaki hizmet kalitesi, transit yolcu hizmetleri, çocuklu ve engelli yolcularla hizmet seviyesi gibi bir dizi soru yöneltti. Yolcular söz konusu sorulara ise; beğendim ya da beğenmedim şeklinde kısa cevap verdi.

THY söz konusu çalışmada, Ukrayna ve Rusya pazarından çok sayıda yolcunun beğenisini kazanarak Ukrayna’daki en iyi havayolu seçildi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]