Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Türkiye dünya kupasında yokum dedi!

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu son maçında Hollanda’ya 2 – 0 kaybeden A Milli Takım play – off şansını kaçırdı. Ay – yıldızlı ekip bu yenilgi ile 16 puanda kaldı ve grupta 4. sıraya indi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçta Hollanda’ya galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Arjen Robben ve 47. dakikada Wesley Sneijder kaydetti.

Grubun diğer maçlarında ise Romanya, Estonya’yı 2 – 0, Macaristan da Andorra’yı 2 – 0 yenerek grubu 2. ve 3. sırada tamamladılar.

Hollanda 28 puanla grup lideri, Romanya ise 19 puanla 2. sırada yer aldı. Macaristan ise 17 puanla 3. sıraya yükseldi. 16 puanda kalan Türkiye ise 4. sıraya indi.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]