Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Silifke ile Yevpotariya kardeş oldu

Mersin’in Silifke İlçe Belediyesi’nin üçüncü kardeş şehri Kosova Ovası Belediyesi oldu. Almanya’nın Hassloch ve Ukrayna–Kırım Yevpatoria’ya yeni bir kardeş şehir daha ekleyen Silifke Belediyesi ile Kosova Ovası Belediyesi arasında anlaşma imzalanacak.

Üçüncü kardeş şehir anlaşmasının 1-7 Temmuz tarihleri arasından kutlanacak Uluslararası Silifke Kültür Haftası kapsamında imzalanacağı açıklandı.

Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Türk Halk Kültürü Araştırmaları Kurumu Genel Başkanı Prof. Dr. İrfan Ünver Nasrattınoğlu ve Belediye Kültür Müdürü Lutfi Uğur’la birlikte Kosova’ya giderek Belediye Başkanı Burim Berişa görüştüklerini ve her iki belediyenin de kardeş şehir olması kararı çıktığını açıkladı.

Türk kültürünü tanımaya dünya insanlarının muhtaç olduğunu ifade eden Başkan Öngel, Almanya’nın Hassloch ve Ukrayna-Kırım Yevpatoria kardeş şehirleri ile karşılıklı çok güzel ilişkilerinin olduğunu, heyecan veren bu diplomasinin kendilerini üçüncü kardeş şehir arayışına ittiğini kaydetti.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]