Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Magazin

Can Pulat iş yoğunluğu sebebiyle müziğe ara verdiğini bildirdi

Pulat’ın müziğe ne zaman dönüş yapacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Bir yılı aşkın süredir medyanın gündeminde yer alan müzisyen Can Pulat’ın, yurt dışında bulunan restoran zincirine yoğunlaşınca uzun zamandır üzerinde çalıştığı albüm çalışmalarına ara vermek zorunda kaldığı belirtildi.

Geniş ses aralığı ile gerçekleştirdiği cover parçalar sayesinde kısa sürede müzikseverlerin ilgisini üzerinde toplayan Pulat, 2019 takvim yılında müzik ile ilgili tüm girişimlerini askıya aldığı da bildirildi.

Avrupa’da 4 ayrı mekanın sahibi olan müzisyen yanı sıra mekanları ile ilgili bayilik de sağlıyor. Mekanları için iş kıyafetlerini de kendisi tasarlayan ve sektörel moda pazarı için de hazırlıklarını sürdüren Pulat’ın müziğe ne zaman dönüş yapacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]