Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Abbott: Ukrayna zaferi hak etti

Eski Avustralya Başbakan Tony Abbott, Ukrayna’nın, Eurovision şarkı yarışmasının birincisi olmayı hak ettiğini söyledi.

Abbott, Ukrayna’nın, Rusya’nın kabadayıca davranışlarından acı çekmeye devam etmesi nedeniyle Ukrayna’nın, Eurovision şarkı yarışmasında birinci olmayı hak ettiği fikrini paylaştı.

Tony Abbott, Sky News televizyonuna yaptığı açıklamada, “Ukrayna’nın, son birkaç on yıl boyunca çok acı çektiğini düşünüyorum. Onların günümüzde de adeta bir kabadayının (Rusya’nın) ellerinden acı çektiğini düşünüyorum” dedi.

Bu yıl İsveç’in başkenti Stockholm’de düzenlenen Eurovision 2016 şarkı yarışmasında Ukrayna’yı temsil eden Kırım Tatar kökenli sanatçı Jamala, yarışmanın 14 Mayıs 2015 tarihinde yapılan finalinde birinciliği elde etti.

Jamala’nın 1944 Kırım Tatar sürgününü konu alan “1944” adlı şarkıyla katıldığı yarışmanın ikincisi, Avustralya temsilcisi ve üçüncüsü, Rusya temsilcisi oldu.

| AVUSTRALYA ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]