Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Başbakan Yatsenük: Eviniz 12 derecenin altında ise ısıtma parası ödemeyin

Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenük, evin içerisindeki sıcaklığın 12 derecenin altına düşmesi halinde ısıtma ücretinin ödenmemesi gerektiğini söyledi.

Öte yandan Başbakan Yatsenük ev içerisindeki sıcaklığın 18 derecenin altında olması halinde ise kamu ısınma idaresine haber verilmesini ve komisyonun eve davet edilmesini istedi.

Telefonla komisyon talep edilebileceğini belirten Yatsenük, söz konusu bir talep durumunda ise en fazla 72 saat içerisinde hane sıcaklığının düzeltileceğini belirtti.

72 saat içinde komisyon gelmemesi halinde ise komşular ya da herhangi bir şahit ile imzalı tutanak tutturulması sonucunda da indirimden ya da ücret ödemeden muaf olunabilecek.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]