Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Şirket

Büyükelçi, kayyım atanan Ukrayna sermayeli şirketi ziyaret etti

Kayyım atanan yabancı sermayeli şirkete Ukrayna Büyükelçisi'nden ziyaret

Avrupa’nın en büyük tersanesi Ukrayna sermayeli DSV Yatçılık firmasını ziyaret eden Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andriy Sıbiga, firmanın sermaye ortağı Marmaris Yapı İnşaat Turizm Limited şirketi arasındaki anlaşmazlığa düşmesinden derin üzüntü duyduğunu belirtti.

Bozburun’da Ukraynalı Valeriy Stepanenko tarafından yapılan tersane ziyaretinde Büyükelçi Sıbiga, sorunun iki ülke arasındaki iyi niyet anlaşması çerçevesinde aşılabileceğini söyledi.

Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi’nde bulunan DSV Yatçılık firması hafta sonu sürpriz bir misafiri ağırladı.

Sıbiga; “Discovery Chanel programlarının kahramanı olan Valeriy Bey ahşaptan yaptığı yatlar için bu alanda alabileceği en büyük ödüle sahiptir. Ukraynalı Valeriy Stepanenko dünyanın en büyük 141 metrelik ahşap yat projesi üzerinde çalışıyor. Gerçek bir şaheser. Gurur duyuyoruz.” dedi.

Büyükelçi Sıbiga ziyarette, DSV Yatçılığın Türkiye’de büyük yatırım yaparak yatçılık sektöründe dünyada ödüller aldığına dikkat çekti. Sıbiga, açılan dava hakkında kurucu ortaklardan bilgi aldı.

KAYYIM ATANMIŞTI

Türk basınında yer alan bilgilere göre, 80 milyon lira üzerinde yatırımı ile Türk ekonomisine büyük katkı sağlayan yabancı sermayeli DSV’nin sermaye ortağı Marmaris Yapı İnşaat Turizm firması geçtiğimiz günlerde şirketin zarar ettiğini öne sürerek mahkeme kararı ile kayyım atanmasını istemişti.

Mahkeme şirketin talebini kısmen kabul ederek 3 kişiden oluşan kayyım atamış ancak şirketin faaliyetini ve müdürü Hülya Alizade’nin yetkilerinin devam etmesine karar vermişti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]