Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Hayat

Türk kadını yuva yıkan, “Nataşa”dan şikâyetçi

Ukrayna'ya "çalışma" ziyaretleri yuva yıkmaya devam ediyor.

Ukrayna’ya çalışmaya gelen Türk erkeleri kaldıkları sürede tanıştıkları, Ukraynalı kadınlarla ilişkisini Türkiye’ye döndükten sonra da sürdürmesi çocuklu anneleri rahatsız ediyor.

Türkiye’den yuvasının yıkılmasını istemeyen bir kadın, eşinin Ukrayna’da görüşmeye devam ettiği Natalya (Nataşa) isimli bir bayan hakkında şikayetçi oldu.

Natalya isimli kadından, şikâyetçi olan bir hanım Ukrayna ihbar hattına yazdığı mesajda; “Beni rahatsız etmeye hakkı yok. Küçücük çocuğum var benim evliliği in bitmesi için uğraşıyor o kadın.” şeklinde isyan etti.

Ukrayna’ya çalışmaya gelen ve burada 4 ay kalan eşi kendisini Natalya’ya bekar olarak tanıtmış ve arkadaş olmuş. Natalya, tanıştığı erkeğin evli öğrendikten sonra da ilişkisini sürdürmesi resmi nikahlı eşini rahatsız etti.

Yuvasının yıkılmasını istemeyen Türk kadın, Natalya isimli kadına evli ve çocuğunun olduğunu yuvasının yıkılmaması için kendilerini rahat bırakmasını istiyor.

Natalya ise bütün bu uyarılara rağmen aileyi rahatsız etmeyi sürdürüyor.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]