Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerSpor

[Türkiye’de futbol] ‘Oraya Çakır’ı, bize de Aydınus’u atayın’

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in hakemlerle ilgili sözleri, şike iddianamesinin ek klasörlerinde yer alıyor. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ile görüşen Şener, “…işte dedim oraya Cüneyt Çakır’ı, bize de Fırat Aydınus’u atayın. Öbür haftaya bize Barış Şimşek, Fenerbahçe’ye Abdullah…” diyor.

Şike iddianamesinin ek klasörlerinde yer alan 10 Mayıs tarihli Sadri Şener-Nevzat Şakar görüşmesinde hakemlerle ilgili görüşler dile getiriliyor. Kayıtlara geçen görüşmede şu sözler sarf ediliyor:

“………

N.Ş – …..Başkan bak, şeylen ilgili önümüzdeki atanacak hakemlerlen ilgili önden kestirme yaptırıyorum, haberin olsun. Atanacak olan hakemleri artık mercek altına alacağız, falan öyle bir şey düşünüyorum.

S.Ş – Kim mesela?

N.Ş – …önden kestirelim biraz

S.Ş – Şunu söyleyeyim; mesela Bülent Yıldırım’ın göstermediği kırmızı kart Mahmut’a aynısını söyledim, gazetelere tık yok bizimki bir hafta sürdü dedim.

N.Ş – …başkan bir de şey Fenerbahçe stadındaki şeyi o baskıyı soyunma odalarını falan filan dedim ona….lan çalışın biraz dedim ona göre çık onları konuş dedim. Oradaki baskıyı hakem şeyini…

S.Ş – Tamam tamam

N.Ş – Senin aklına gelen bir şey varsa şey yaptıralım

S.Ş – Başka bir şey yok. İşte dedim oraya Cüneyt Çakır’ı atayın bize de Fırat Aydınus’u

N.Ş – Aynen öyle, aynen öyle doğru

S.Ş – Öbür haftaya ne yapacağız abi? dedi. Dedim şeyi bize atama

N.Ş – Yani gırgır geçerek mi dedi?

S.Ş – Yok, ciddi söyledim ya yok ki kalmadı ki

N.Ş – Haftaya bir şey yapsınlar başkan….Cüneyt

S.Ş – Öbür haftaya dedim bize Barış Şimşek, Fenerbahçe’ye Abdullah

N.Ş – Doğru

……………”

Sport

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]